Service

Gränö Stockholms Skärgård


Lat N 59° 11′ 43″Lon E 18° 27′ 20″

Service i vår närhet

På denna sida har vi samlat länkar till entreprenörer, hantverkare, sjötransporter mm som finns och verkar i vår närhet och kan rekommenderas av någon av föreningens medlemmar, styrelsen tar inget ansvar för dessa entreprenörer utan sidan kommer att vara självsanerande genom att medlemmarna skickar ett mail till info@greno.se om det är någon av dessa entreprenörer som inte levererar kvalitativa tjänster eller om ni vill lägga till någon entreprenör som ni kan rekommendera. För att komma till respektive leverantörs hemsida med mer information, klicka på bilden 
Skärgårdsintallatören

Skärgårdsinstallatören drivs av Per Bjurholm på Kalvholmen. Företaget är specialiserat

på vattenförsörjning och behandling, men åtar sig alla möjliga uppdrag; exempelvis byggnadsarbeten, trädfällning, båtuppdragning, sjösättning, transporter av folk & gods, mm.

Företaget är återförsäljare (inklusive installation & service) för bland annat avsaltningsanläggningar från Afflux Water,  Cinderella förbränningstoaletter, uterum från Expodul, system för styrning av värme, belysning, etc. från Intectra och belysning från Belid.


Under första halvåret 2011 kommer företaget att introducera en egen, nyutvecklad avloppsanläggning som bara behöver 0,5 m2 golvyta! Anläggningen är särskilt utvecklad för att möta skärgårdens krav. Den kan därför ställas i vilket hus som helst, är förhållandevis billig att köpa & driva och renar så effektivt att det renade vattnet faktiskt går att dricka!Muskö Byggvaror

Företaget AB Muskö Byggvaror startades av Staffan Carlsson i februari 1999. Företaget är beläget på samma plats som det gamla "Muskö Såg och Byggnadsvaror" legat och varit verksamt sedan slutet av 1950-talet. Bolaget ombesörjer virke och byggmaterial direkt till din brygga.

 

Dyk & Anläggning

Vi anlägger både fasta och flytande bryggor allt efter önskemål. Ska bryggan vara en landningsplats för båttrafik där kanske resenärer väntar på båttaxi? Kanske en brygga vid sommarstugan som soldäck, en fridfull plats för barnen att meta abborre eller en trygg famn för den gamla mahognybåten.


Oavsett användningsområde så anpassar vi bryggan efter önskemål och naturens förutsättningar. 

Trygg Service AB

Är ett service- & teknikföretag med lång erfarenhet och bred kompetens.

Det drivs av Jan Trygg på Tyresö. Bolaget har specialiserat sig på elektrisk service och byggprojekt.


En annan specialitet är dykning, vilket innebär att bolaget åtar sig olika dykuppdrag, exempelvis vid bryggarbeten, kontroll av förtöjningar och besiktningar av undervattensobjekt. Bolaget gör även installationer och service på tele- och datasystem, bland annat styrsystem från Intectra.


Eftersom Jan Trygg är certifierad projektledare, är projektledning och andra kvalificerade helhetsåtaganden viktiga delar av bolagets verksamheter. 

Jalo  sjötransporter

Vi finns i Haninge utför allt ifrån bryggbyggnationer till transporter av sand, sten, byggmaterial, bilar, traktorer, hästar m.m Vi utför även utläggning av bojar och bojstenar.

Företaget startades 2004 och drivs av Lars Björkman. Om du anlitar oss kan du räkna med professionell service och att transporterna är framme vid den tid som avtalats


 

Varma Hem

Vi levererar och installerar energisparprodukter i hela Mälardalen. Våra energisparkonsulter är erfarna och kunniga och vi har valt att bara arbeta med kända fabrikat med god kvalité och service som är byggda för att klara det svenska klimatet.. 

Nordiska Drömhus AB

Unika hus i harmoni med omgivningen, skapade i nära samarbete med arkitekten och kunden. Vi har många års erfarenhet från byggsektorn och jobbar inte utifrån färdiga koncept eller planlösningar. Nordiska drömhus utför även om- och tillbyggnader välkommen med din förfrågan.

Henri Intonen.


 


Tyresö Sjötransporter

Vi transporterar upp till 3,5 ton per tur och lyfter ombord gods upp till 1.3 ton. Vi kan placera gods om 550 kg 4 meter från fartyget